Vad händer på stuteriet?!

Nobelium har i veckan varit på Svenljunga veterinärklinik och tagit sina CEM-test etc. Han skötte sig som vanligt exemplariskt och fick fint beröm för sitt temperament. I slutet av månaden ska han ner till StallPhem i Billdal och testa att hoppa på bock.
När allt är färdigt och förutsatt att allt ser bra ut kommer vi kunna erbjuda Nobelium på semin via StallPhem. Mer information kommer.
Är ni intresserade av att betäcka med Nobelium är ni välkomna att ta kontakt, antingen här eller på facebook och ni är alltid välkomna att hälsa på!

Nobelium är anmäld till två tävlingar. Först ut har vi hoppning, LB och debut i LB+ på hemmaklubben Bollebygds Ridklubb den 2 maj. 23:e maj åker han till Årekärr i Billdal och tävlar i dressyr LB:1 och debut i LA:1. Nu har vi även löst kvalkort till championatet i dressyr, så det är bara att hålla tummarna!

Nice Design växer om magen och verkar må prima. Hennes föl är beräknat till början på juli så det är ett bra tag kvar, men vi väntar med spänning. Fadern är Claudius RP 176. Han är numer valack och vi hoppas på ett stoföl som kan föra generna vidare.

DayDream är utlånad för köp till en kvinna i Vårgårda. Hon verkar ha det toppen och vi håller tummarna för att dom ska få en härlig tid tillsammans.

Annars väntar vi bara på sommaren och grönt gräs så att hästarna kan börja gå ute dygnet runt, det är nära nu!! :)

Nobbe med sin bästa vän Elin! <3 Nobbe med sin bästa vän Elin! <3[/caption]